Shopoholiker-bøkene (husker ikke forfatteren i farta) er vel ganske så like, men siden det er en serie så kan man vel ikke forvente annet? De er grei underholdning til f.eks late dager på stranda eller i solstolen, men du føler du har lest det samme før når du er kommet et stykke ut i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det har du helt rett i, de tenkte ikke jeg på da jeg skrev mitt innlegg lenger ned. Jeg har lest alle, bare på grunn av underholdningsverdien, og det er helt OK. Sophie Kinsella, som forfatteren heter, har også skrevet andre bøker som ikke er en del av serien, og de er også ganske like. De handler ikke nødvendigvis om shopping, men oppbygningen er ganske lik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy