Har akkurat hørt denne boka på lydbok, lest av Finn Schau. Er usikker på hva jeg synes om han som oppleser. Han kan ihvertfall ikke si "bibliotek". Han sier "biblitek" konsekvent og han bruker også konsekvent den gamle tellemåten: "toogtyve". Beklager, men jeg henger meg opp i slikt og det forringer lytteropplevelsen for meg.

Språket er godt, men til tider litt fargeløst. Og jeg er enig med de tidligere anmelderne som har sagt at personskildringene er litt platte.

MEN: Det gjorde sterkt inntrykk på meg å høre boka og jeg fikk med meg hvert ord og hver vending. For en hurtigleser som meg var dette en stor opplevelse! Jeg har vært i romanens univers den uka det tok meg å høre ferdig lydboka. Så ivrig var jeg at jeg tok boka ut av bilen der jeg normalt hører den og satte den på på arbeidsrommet mitt for å høre de to siste platene. Jeg beklager, men slutten på boka er ikke verdig den øvrige handlingen. Slutten er for lite raffinert for denne spennende og velskrevne historien! Har forfatteren hatt for liten tid til dead line?

Denne svært spennende kriminalromanen hopper i tid og sted. Til tider er den SVÆRT makaber og ganske ekkel. Til tider er forfatteren briljant i sin sjonglering med historie- anatomi- og litteraturkunnskaper. Denne boka hadde fortjent en annen slutt enn den vi serveres her.

Og kan oppfølgeren bli like imponerende som denne? Vi får vel se!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  Jensen