Veldig koselig historie. I begynnelsen syntes jeg boka virket veldig forutsigende. Men det viste seg etterhvert at ting ikke var helt slik som jeg først trodde. Synes forforfatteren er flink til å få til flyten mellom de forskjellige tidsepokene. Fikk veldig lyst til å se "hagen" etter å ha lest boken:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste ut boka i dag, og synes også det var en veldig koselig historie!
Jeg bruker alltid litt tid på å komme inn i de forskjellige tidsepokene når jeg leser bøker som er skrevet på den måten, men når jeg først har kommet inn i det liker jeg det veldig godt.. Synes det passet godt her, og at man får bli kjent med menneskene og historiene deres i deres tidsepoke.. Man føler litt mer stemningen rundt historiene da :)
En god bok å drømme seg bort i, kanskje bort til hagen ja, man får jo lyst til å prøve å anlegge en så fin å magisk hage selv :) Etter å ha lest denne fikk jeg bare enda mer lyst på den nyeste boken hennes, håper bare den er like fin!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil StangelandBirgitte Veland Larsen