Joda, hadde dette vært en veldig seriøs diskusjon, eller noe jeg måtte forberede i forbindelse med jobb eller studier hadde jeg lest linken, men her hadde jeg ikke som mål å legge meg på noe høyt nivå helt enkelt.

Og jeg står fortsatt fast på det at langt færre kommer til å bruke bibliotekene om det ikke lenger skal være gratis. Det kommet også til å bety at noen grupper kanskje ikke har råd til å bruke biblioteket. Og er enig med deg i at å låne en film ikke kan sammenlignes med å låne en bok.

Og jeg kommer også tilbake til dette med fjernlån. Hvordan skal de løse det om en student må låne en bok som finnes ved et folkebibliotek og ikke et universitetsbibliotek? Skal det regnes som vanlig lån ved biblioteket tilhørende universitetet, eller må man da betale til folkebiblioteket?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er helt enig med deg i at færre kommer til å bruke bibliotekene dersom det blir en tjeneste man skal betale for!

Men jeg er ikke enig med deg i at dette ikke er en seriøs diskusjon. FrP er et parti med mange tilhengere, det samme gjelder FrPu, det er dagens unge som en gang kommer til å styre dette landet. Og temaet er så viktig at det ikke bør gå upåaktet hen, før man vet ordet av det så har slike tanker satt seg hos mange unge, og da er det ikke lenge før denne delen av velferdsstaten bygges ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er både enig og uenig. Det er klart det ikke er bra om dette er holdninger vi kommer til å se mer av i fremtiden, som blir vanlige blant unge av i dag og dermed blant neste styrende generasjon. Men, jeg har sett før at ungdomspartier kommer med forslag som er rimelig korttenkte, det har ikke blitt noe av noen av disse. Profilerte ungdomspolitikere kommer med dumme forslag og utsagn, noen år senere sitter de i en viktig posisjon, men ungdommens "synder" er da glemt.

Det er ikke så vanlig at et ungdomsparti klarer å få drevet en sak igjennom. Jeg har ikke hørt noe om hvor moderpartiet FrP står i denne saken, og for alt vi vet kan de være uenige. Om dette skulle bli en fanesak for FrP en gang, da mener jeg det er grunn for bekymring. Men selv om så skulle skje så er det fortsatt lang vei igjen før dette forslaget kan settes ut i livet.

Derfor valgte jeg å ta ganske lett på dette, så får fremtiden vise om det var rett eller ikke. Og ikke dermed sagt at jeg ikke synes mange av forslagene som kommer fra FrP (det er ofte de som kommer med det mest hårreisende) er skumle, ikke minst med tanke på at mange sluker dem rått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove