Likte denne boka veldig godt, den er spennende, overraskende og kan gjøre deg en smule paranoid. Det ting som kan skje og det er skikkelig skummelt. Hvis det hadde skjedd, hadde vi klart å være like modige som de i boka da? Dette er en av de bøkene jeg tenker "hvorfor har jeg ikke lest denne før??" Kan nesten ikke vente med å lese resten av bøkene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Har lest den og likte den kjempe godt. Jeg liker serier og gleder meg til resten av bøkene. Jeg har hør at den skal kommepå kino. Er det sant og er det noen som vet når?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har allerede gått på kino her.. men det gikk så fort at jeg ikke rakk å få det med meg. Leste om den på kommende filmer og plutselig sto det siste dager i avisa..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kom på hvor jeg hadde sett det også, så her kommer lenken :) http://www.platekompaniet.no/Film.aspx/DVD/Tomorrow_When_The_War_Began/?id=NO1243736

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet ikke om den kommer på kino, men jeg så et sted at den skulle komme på DVD i løpet av høsten. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hele serien anbefales! Klarte nesten ikke å legge dem fra meg. Gled deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hørt at serien bare blir bedre og bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er snart ferdig med nr 4 nå, og den er fortsatt like spennende og bra! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne