Utrolig bra - og en kjempefin leseplan som iallefall for øyeblikket ser overkommelig ut. Jeg har begynt på boka før, men uten tro på at jeg skulle komme meg igjennom - og ser nå at jeg ga opp veldig tidlig :-)

Jeg er med!

Jeg har to utgaver - en på norsk (utgaven med Ben Okri sitt forord) og en på spansk. Den spanske versjonen er en jubileumsutgave som kom i 2005. Den er i en boks, med en "guidebok" ved siden av for å hjelpe en gjennom verket. "Invitación al Qvijote" por Jaime Fernández. Lenge siden jeg har lest på spansk, så tror orginalutgaven noe jeg bare kommer til å skule til - ikke til å faktisk lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Og med deg er vi faktisk blitt hele 34 bokelskere som i disse dager går løs på Don Quijote med friskt mot (og kanskje litt skjelvende knær...)! Velkommen, velkommen - dette blir spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal i hvert fall følge med på dette "prosjektet" for jeg har til gode å lese denne sagnomsuste romanen. Nå har jeg i hvert fall tatt den frem, har lydbok - og den står på prioriteringslisten min. Skal følge leseplanen senere, når jeg kommer så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsomt at "prosjektet" lokker til seg stadig nye bokelskere med DQ ulest i hylla! Da håper jeg at boken når opp på prioriteringslisten din i tide til at vi får deg med på diskusjonene etter hvert - "the more, the merrier", ikke sant? :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte