"Min elskede, min morder" er en lettlest krim som fenget meg fra første side. Det er jo opplagt allerede fra starten at Adam Tallis, en berømt fjellklatrer, også antakelig er en morder. Alice Loudon gifter seg med ham etter å ha kjent ham kort tid, og merker at noe er galt. Han deler aldri noe av sin fortid, og noe stemmer ikke med hans tidligere forhold - som preges av intens kjærlighet, forsvinning og død. En god bok, som jeg pløyde igjennom på få dager.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skulle ønske jeg hadde lest den før jeg så filmen. Men likte for så vidt begge godt, selv om filmen ikke er tro mot boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig enig. Filmen ble en diger skuffelse for min del..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera