Eg likte også boka kjempegodt :-) Føler den er ærlig og skildrar mange mellomenneskelige temaer på ein god måte. Skal begynne på Saras nøkkel snart, dei seier den er enda bedre, så er spent på å sjå korleis den er :-) Bumerang gav meg ein god følelse og er ei bok eg vil huske.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Enig i at Bumerang er ei bra bok, men det var en nedtur å lesa den etter Saras Nøkkel!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må si at jeg gledet meg til denne etter å ha lest Saras nøkkel, som jeg synes var fantastisk. Men det var en skikkelig nedtur. Jeg synes denne boka var skikkelig dårlig. Platt, tynn historie full av klisjeer. Nei dette kunne jeg spart meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Bumerang er ei veldig god bok, personlig vil jeg si en er like god om ikke bedre enn Saras nøkkel.Det er en god stund siden jeg leste S.N. og ble ferdig med Bumerang for noen minutter siden. Så kanskje jeg burde vente noen dager med å vurdere dem, men tror vel egentlig det ville blitt samme resultat.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Då får eg sjå korleis det blir omvendt :-) Å lese Saras nøkkel etter Bumerang :-) Lurer på kva det er med franske bøker som gjer at eg liker dei godt :-) Både Anna Gavalda sine bøker og Bumerang har noko av det same franske i seg føler eg... :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No har eg lest Saras nøkkel, og einig i at det er ei veldig bra bok! Men liker fremdeles Bumerang også godt, eg føler bøkene ikkje heilt kan sammenlignes med så ulike tema. Men ein god forfatter synest eg Tatiana de Rosnay er, så vil gjerne forsette å lese hennes bøker :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye