Dette va i grunnen litt skuffende, etter alt pratet om denne boken i årevis. Eg ga den høyere terningkast enn Engler og demoner, men det va bare fordi den ikkje va fullt så kjedelig. Heile historien va jo fullstendig poengløs. Og når Langdon endelig fant Gralen, så blei det så vidt nevnt, og så va boken ferdig. Antiklimaks.

Og i både E&D og DaVinci-koden faller en ung, vakker dame for den mykje eldre Langdon...fantasiløst og litt 'kiosk-litteretur-aktig'.

Men, eg ska ikkje bare klage, det va jo grei nok underholdning, og eg gir Brown og Langdon ein sjangs til, og kaster meg over Det Tapte Symbol. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg ble ferdig med denne i går, synes den var helt grei, jeg gir den en firer på terningen. Etter å ha lest Engler & Demoner og Det Tapte Symbol, var dette helt klart en aldri så liten nedtur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Min reaksjon var "What's the big deal?"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dessverre ble jeg veldig skuffet etter Engler og Demoner. Blanding av såpe og dokumentar, en god del logiske brister. Oppdaget etter tredje Dan Brown-bok at han skriver den samme historien med forskjellige mennesker og på forskjellige plasser. Pussig vri - de fleste forfattere serverer nye historier for hver bok. Er enig i at Tom Egelands er bedre. Har ikke orket flere bøker av Dan Brown.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tema er veldig spennende. Bare så synd at Dan Brown har "kioskroman-språk"... God underholdning i hvert fall og selv om boka i seg selv ikke er så bemerkelsesverdig, var i det minste debatten som fulgte den interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken er som vi sier her i California: Very entertaining and very forgettable.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg elsket denne da jeg leste den første gangen. Jeg slukte boka og synes den var helt herlig. Godt mulig fordi jeg alltid har vært glødende interessert i religion og han fremsetter endel spennende teorier i boka. Men så tok jeg den opp igjen her i fjor vår for å lese den, og jeg ble så skuffa! Plutselig satt jeg og følte at jeg leste en dårlig kioskroman og den var overhodet ikke så bra som jeg husket. Så jeg angrer litt på at jeg begynte å lese den igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men det è jo et kjempespennende tema, men han fikk det liksom ikkje heilt til å fungere, for meg. Eg liker Tom Egeland mykje bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud