Ja jeg syns også Alltid Alice var en fantastisk god bok, og kanskje nettopp derfor ble fallhøyden stor med denne boka. Jeg synes språket var litt under middels, selve historien svært forutsigbar, hele plottet veldig amerikansk "korrekt", og generelt lite spennende. Men jeg ga ikke opp boka, og det var deler av historien som var grei nok. Men som sagt... en veldig midt-på-treet-bok, og en stooor skuffelse i forhold til den fantastiske førsteboka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, det er jo en fare med det, om man er begeistret for én bok og dermed bygger opp store forventninger som man så tar med seg over til den neste. Det er fort gjort, enten man vil det eller ikke.
Får vel bestille den snart og finne ut hva jeg synes selv. Det er lenge siden jeg har lest en bok på engelsk nå så sånn sett er det jo en grei mulighet. Jeg må prøve å vedlikeholde den lesingen og kanskje bli enda litt flinkere til det... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale