En bok jeg hadde ønsket meg lenge. Kjøpte den siste dag før påskeferien startet. Skulle finne den frem nå i kveld, men jeg finner den ikke noe sted. Mystisk. Det spøker visst ;) Men håper den dukker snart opp igjen for nå er jeg lei av å lete.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Den har jeg skaffet meg for en stund siden også. Har ikke fått lest den ennå, har aaaaaltfor mange uleste bøker og denne er ennå litt for "ny" til å prioriteres, men jeg gleder meg :) Satser på at du finner igjen din også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, har lett en timestid nå og nei, jeg glemte den ikke igjen i butikken. Sånt skjer aldri meg når jeg skaffer bøker. Da sørger jeg for at bøkene mine blir med meg hjem. Jeg kjøpte den og en til. Jeg hadde lenge sett etter den boka i diverse bokbutikker, og da jeg skulle bare stikke innom en dag for å "se" kom jeg tilfeldigvis over den. Har lenge vært nysgjerrig på denne og tenkte kanskje å lese den i natt, men neeeei da;) Håper den dukker opp snart. Jeg skylder på Schubert. Han må ha tatt den. Kan ikke skjønne noe annet:)

I mellomtiden får jeg bare se etter en annen bok for i natt. Har lest ut De dødes tjern og orker ikke å skrive omtale om den før i morgen, men må ha noe å lese i, i mellomtiden:)

Gleder meg til din omtale av Alle norske spøkelser omtale. Liker å se hva folk mener om de samme bøkene jeg leser. Kommer til å lese den så fort jeg finner den:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha, jeg kjøpte denne i april og har ennå ikke funnet den. Mystisk! Skal ta meg en real leting i morgen. Håper det ikke er et spøkelse som har tatt den i fra meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23