Gode bøker kan alltid leses flere ganger, syne jeg. De bøkene jeg stadig kommer tilbake til er Kristin Lavransdatter. Første gang jeg leste den var jeg 15 år, og senere har jeg lest triologien med ca 10 års mellomrom. Hver gang har jeg kjent at bøkene har hatt noe nytt å gi meg, for jeg endrer meg jo også med årene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har med skam å melde verken lest Kristin Lavransdatter eller Olav Audunsson som jeg har i hylla. Forsøkte meg på disse bøkene i mine yngre dager, men kanskje jeg vil oppleve de på en helt annen måte i dag når jeg har blitt atskillig mer voksen.

Hvis du var meg, ville du begynt på Kristin eller Olav?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville definitivt begynt med Kristin. Håper du finner de mer lesbare nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må være 25-30 år siden jeg har lest bøkene om Kristin Lavransdatter og nå fikk jeg lyst å lese dem på nytt. Skal sette dem opp på leseplanen min :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til! Min erfaring er i hvertfall at utbyttet er atskillig større av å lese dem nå i godt voksen alder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina