Du har tatt med mye sentralt fra handlingen her, kanskje ikke så mye om de psykologiske aspektene.... En idé med spoiler alert for dem som ikke har lest boka enda?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hva i alle dager er "spoiler alert"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å "spoile" er å avsløre handlingen i boka, og "spoiler alert" er en advarsel om at man skal til å gjøre det. Mange leser diskusjoner om en bok for å finne ut om man vil lese den, og da er det kjedelig om noe viktig blir avslørt før man har begynt. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for opplysninga. Når jeg skal si min mening om en bok, synes jeg det er naturlig å først oppsummere handlinga, bl. a. for å klargjøre tankene. Da er det naturligvis siste del av innlegget som er viktigst. Men hvordan skal jeg markere det? Skriver jeg "spoiler alert", gidder kanskje mange ikke å lese resten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig synes jeg ikke det er så farlig om spoiler alert markeres, for jeg leser ikke omtaler/anmeldelser før jeg har lest ferdig ei bok. Men det har vært mange diskusjoner om dette her inne, . Det er enkelt å markere, og dermed kan leseren selv velge om teksten skal åpnes eller ikke. Innlegget blir seende ut som dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Cathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard HolvikJulie StensethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilie