Kjempespennende og god bok! Stort og variert persongalleri. Spenningen og humoren, med noen ekle gys innimellom slagene, gjør denne boken til en av de beste krimbøker jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Spennende og fengende bok. Har akkurat avsluttet den og gleder meg til å fortsette med den neste. Syns Jussi Adler-Olsen fanger:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kvinnen i buret er egentlig den første, Fasandreperne er nr.2 og Flaskepost fra P er den tredje. Det er greit å få lest de i kronologisk rekkefølge, for det refereres litt til foregående. Bra krim alle. Den siste fra ham er Journal 64, OK den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Mari Nordø LommelunBjørn SturødAnne-Stine Ruud HusevågritaolineKjersti SBeathe SolbergSiv RønstadfornixGitte FurusethBertyMonaBLBrit HonningsvågAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLibraritas vKristinBerit RGrete AmundsenHeidiIngunn ØvrebøJan-Olav SelforsBjørn BakkenBenedikteSverre HoemAtmanTanteMamieTonesen81RisRosOgKlagingTine SundalIngrid Urdal StøleLinda RastenJulie StensethCazaMaja StrypetCarolineNabodamaToveAstrid PedersenMartine (@martineleser)Åsmund ÅdnøyGro Anita Myrvang