Kjempespennende og god bok! Stort og variert persongalleri. Spenningen og humoren, med noen ekle gys innimellom slagene, gjør denne boken til en av de beste krimbøker jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Spennende og fengende bok. Har akkurat avsluttet den og gleder meg til å fortsette med den neste. Syns Jussi Adler-Olsen fanger:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kvinnen i buret er egentlig den første, Fasandreperne er nr.2 og Flaskepost fra P er den tredje. Det er greit å få lest de i kronologisk rekkefølge, for det refereres litt til foregående. Bra krim alle. Den siste fra ham er Journal 64, OK den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MJaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamie