Noen bøker holder jeg på med, og det hender jeg gjør det et år, og jeg regner dem ikke som uleste. Jeg skiller så mellom bøker jeg skal lese snart, bøker jeg ikke har lest, men ikke avviser, og bøker jeg har avbrutt eller innser ikke var noe for meg. Den siste kategorien gir jeg oftest bort, de uleste står i egen hylle og de jeg skal lese snart, ligger i en egen stabel, evt flere stabler eller de står på lista jeg har med på biblioteket. Alle disse bøkene, samt dem jeg holder på med, hender det jeg omkategoriserer når jeg rydder. Å ombestemme seg, er ikke å ikke gjøre den selvpålagte leksa si. Selv i vår google-tid har jeg dessuten bøker jeg slår opp i. Det var vel en fjerde kategori bøker jeg ikke har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Idé: Skal snart ut å reise. Tar da med ei av de bøkene jeg er i tvil om. Får jeg ikke lyst til å lese den da, legger jeg den igjen, og får mindre bagasje hjem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Då kan du jo registrere deg på bookcrossing.com, så kan du registrere bøkene og følgje med på kor dei havnar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hver lørdag et halvt år, har jeg fått opp linken til bookcrossing, men jeg har ikke orket å finne ut av det. Jeg er litt sånn "gammel"-dame-kløner-på-nettet og gruer meg alltid til å gjøre noe nytt der. Men fint du sa det. Bra anledning, og snart er det sommeren da man farter mer og folk har tid til å plukke opp bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria