Boken startet veldig rotete, men kommer seg etterhvert. Tematikken i forhold til utroskap synes jeg ikke noe om. Har noen få sider igjen som jeg skal lese på bussen hjem i dag, men synes boken ikke er så verst. Terningkast 3-4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Boken ligger på vent her. Har gledet meg til den, men ser at den har fått blandet mottagelse her inne. Den lukkede bok av samme forfatter er en av mine favorittbøker, men dessverre er det ofte slik at bok nr.2 ikke blir samme suksess. Håper allikevel at det blir en hyggelig leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise Selnes