Kan du ikke heller skrive en saklig begrunnelse for hvorfor du ikke likte boken? Det er fullt lovlig å ikke like boken, men jeg synes det er direkte usmakelig å karakterisere de som liker den på den måten du gjør her. Og til dere som har gitt de 7 stjernene, dere har også lov til å ikke like boken, men å applaudere et innlegg som dette burde dere holde dere for gode til.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, ja..... Jeg innrømmer det. Veldig usaklig av meg å påstå at folk som liker alkymisten har kjedelige liv, men tror de fleste skjønte at det bare ikke er min greie. Ikke vær så hårsåre, jeg liker bare ikke boka!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg likte ikke boken jeg heller, men jeg føler ikke noe behov for å omtale de som gjorde det som mennesker med kjedelige liv eller på andre ikke fullt så hyggelige måter. Mulig det er bare din greie, men jeg synes uansett det er en selvfølge å vise respekt for andre menneskers smak. Kom heller med en saklig begrunnelse for hvorfor du ikke likte boken, det vil ingen reagere på.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen