Du - dét tror jeg er en myte, jeg mener at dette er så vanskelig tilgjengelig litteratur, altså. For det er slik jeg forstår spørsmålet ditt? Jeg tror vel så mye det kommer an på om humoren i boken slår an eller ei - og dét vet jo ingen av oss før vi har prøvd! Er veldig spent selv, jeg, på om jeg vil få "fot" for DQ eller ikke - men jeg håper jeg får det! Så du at en annen bokelsker fant 18 ledige eksemplarer av boken på biblioteket her i Oslo? Er sikker på at du kan finne boken på et bibliotek nær deg også (ser du bor i Rogaland) - om du da ikke vil ringe Aschehoug for å få kjøpt boken fra dem til 69,- (oversatt av Arne Worren - jeg tror den er bedre enn den gamle oversettelsen som Nils Kjær og en annen fyr stod for, i hvert fall skal visst den nye stemme bedre overens med originalteksten), slik en annen bokelsker var smart nok til å gjøre (på aschehoug.no ligger det ikke noen klikkbar "kjøp"-funksjon på DQ til 69,-, men de har den altså like fullt!).

Vel - som du sier: "hvor ofte får man sjansen til å lese sammen med så mange?" Jeg oppfordrer deg til å benytte sjansen, jeg - fenger det ikke, så har du i alle fall gitt DQ en tjangs! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg ver også med! Dette blir spennende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var veldig lurt av deg :) dette blir morro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra Rose-Marie :) Dette gleder jeg meg veldig til. Har startet litt og likte veldig godt det jeg leste :) Masse sprø humor :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Okei, dere har overbevist meg, så jeg blir med og ser hvordan det går. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så fint!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokatta