Denne boken fortjener å bli omtalt her inne! Den er underholdende og veldig godt skrevet om det harde og krevende livet på 1800 tallet i Canadas dype skoger.Måten forfatteren har klart å bygge opp en mordgåte i dette miljøet, er fascinerende. Her får vi innblikk i pelsjegerens liv, indiansk kultur og ikke minst et spennende persongalleri. Her er det bare å fråtse i en annerledes og herlig leseopplevelse!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan innstå for dette. Jeg ble også positivt overrasket. Kjøpte boka på utsalg og kan godt tenke meg å sjekke ut flere av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har Stef Penney begått en ny bok "The Invisible ones". Ikke samme miljø som sist - canadisk villmark er byttet ut med en campingplass i England full av campingvogner bebodd av sigøynere.

Boka foreligger så vidt jeg vet bare på engelsk ennå. Men det er kanskje ikke så farlig heller - i følge den eneste anmeldelsen jeg har lest, er boka en kapital skuffelse etter den flotte debutromanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må du nok vente. Stef Penney er i utgangspunktet filmskaper, og har bare skrevet denne ene boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaSol Skipnes