Jeg synes bøkene til Arto Paasilinna er ganske underfundige og rare. Har humret, men også irritert meg mye over de tre jeg har lest. Koste meg og humret mye av Populærmusikk fra Vittula av Mikael Niemi. Ellers tror jeg den boken jeg har ledd mest av er Onkel Oswald av Roald Dahl og hans vable bable biller,hehe. Erlend Loe er en artig skrue og skriver festlig i "L" Doppler og Naiv Super.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg kan skrive under på både Paasillinna, Loe og Niemi!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Roald Dahl er jeg helt enig i. Leste "Kollektivt selvmord" men ble ingen umiddelbar Paasilinnna fan. Ideen er jo genial, men så rant resten ut i sand for meg.

Naiv Super leste jeg for mange år siden, og den likte jeg. Den kan leses om igjen. Mer av Loe har jeg ikke lest.

Populærmusikk fra Vittula er jeg litt nysgjerrig på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes også Erlend Loe sine bøker om Truckfører Kurt er ganske festlige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eller Loe s stille dager i mixing part. Morsom men samtidig med litt undertone, lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erlend Loe er absolutt en forfatter som hører hjemme på en sånn liste, og som jeg skal lese mer av. Han har en underfundig og lun humor. Takk Ann Christin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundgretemorReadninggirl30MarianneNAvaPiippokattasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut HauglandKristina Jernstrøm LyseboIreneleser