Synes ikke boka var så bra som forventet, men jeg kunne heller ikke bare legge den fra meg. Kanskje ikke så bra, men jeg gråt kjempe masse på slutten!! Selv om jeg visste at ho døde, så satt jeg der: rød og våt på kinnene og hoven i ansiktet og snufsete nese..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 10 svar.

En meget sterk historie som gir oss et innblikk i den prosessen hun gjennomgikk fra hun fikk vite om kreftsykdommen, gjennom tvil og håp, sorg og øyeblikk av gleder, til oppgitthet, redsel og erkjennelse av at det gikk mot slutten. Jeg gråt mange ganger underveis. Jeg tenker også at hun må ha vært utrolig sterk som klarte å skrive i bloggen underveis. En viktig bok, som i likhet med "Idas dans" av Gunnhild Corwin, setter ting i perspektiv og som forhåpentligvis får en til å verdsette livet i større grad, men samtidig er en påminnelse om at en ikke kan ta det for gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

dette er en av de sterkeste bøkene jeg noen gang har lest. Jeg syns hun skriver og forklarer helt fantastisk. Jeg gråt og jeg gråt.. Jeg syns Regine er en av de tøffeste jeg veit veit om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest boka, men jeg fulgte bloggen hennes. Og boka er jo basert på den. Jeg synes det blir helt feil å si at den ikke var så bra som forventet, for hvordan kan man si noe sånt om en så alvorlig og sann historie? Hun fortalte og delte mer om sitt liv enn de fleste andre. Vi fikk se på innsiden hvordan det er å vite at man skal dø omtrent før man er myndig. Bloggen den gangen satte mine egne problemer så i perspektiv for meg, at jeg ble satt ut i flere dager etterpå. Jeg satt og gråt da jeg leste mye av det hun skrev. Og hun rørte ved meg på mange måter.

Godt sagt! (9) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja, hvordan kan man si at den ikke var så bra som forventet? Hva forventer man egentlig at et menneske skal skrive når hun/han er på randen av livet? Jeg synes Regine skrev utrolig bra, hun var en veldig, veldig talentfull person, og lot oss få høre dype og kloke tanker hun hadde, for ikke å snakke om alle de følelsene. Boken er både rørende, vakker, trist og grusom. Og enormt bra. Ingen kan si at dette er en helt ok bok. Det er rett og slett galskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Regines bok var veldig bra. Bok lagd av en blogg. Jeg beundrer Regine. Alt hva ho fikk til. Veldig flotte blogg svar i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes ikke boka var så bra som forventet? Ble veldig nysgjerrig på hva du mener - hva mer hadde du egentlig forventet? Regine var ei knalltøff og nydelig jente som delte hele sitt følelsesregister med sine lesere, vi fikk ta del i opp- og nedturer, og vi bør alle ha lært noe på veien. Hva mer kan man egentlig forvente?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ikke misforstå her. Jeg mener bare at siden jeg hadde fulgt med på bloggen en stund for så å lese det i bokform ikke ble så bra. Det var tungvindt å lese boka, for å si det sånn. Ikke at jeg hadde noen forventninger, for som Ingrid skrev så er det jo en alvorlig og sann historie og det er fryktelig at det endte så galt som det gjorde, og at ho i det hele tatt fikk den sykdommen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er glad du gir nærmere forklaring på hva du mente, for jeg skal innrømme at jeg reagerte ganske mye på uttalelsen :-) Det var liksom så rart å bli skuffet over en slik bok - for det var slik jeg leste det du skrev.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er glad jeg fikk rettet på det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva