Grotesk og fantastisk! Dette er første boka jeg har lest av denne forfatteren, og jeg lurer på hvor tar han det fra! Veldig godt fortalt og beskrevet om to forskjellige jenteskjebner som tilslutt møtes, og hva som skjer med personer som kanskje er litt på siden av det som skjer ellers i samfunnet.

Boka er skrevet så bra at jeg ikke klarte å legge den i fra meg! Tre dager, og så ferdig. Sitter med hjertebank enda, etter å ha lest de siste 150 sidene i ett. Har virkelig lyst til å lese mer av denne forfatteren, især i og med at to eldre kommentarer til denne boka fremhever en annen bok som den beste av denne forfatteren. Gleder meg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken