Høres ut som vettuge forbehold - jeg har ikke lesebrett, så jeg burde kanskje holdt tann for tunge, men en av grunnene til at jeg ikke tror jeg kommer til å skaffe lesebrett med det første, er at jeg ikke vil bruke mye energi (og foreta mange ulike transaksjoner) for å skaffe meg lesestoff. (Alt det med at jeg liker papirbøker, synes jeg ikke hører hjemme i dene tråden. Jeg ser jo det praktiske med å slippe å drasse med seg noen tonn papir når man skal på tur...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er glad i papirbøker jeg også. Leser nok tre på papir for hver bok på lesebrett. Men lesebrettet er utrolig praktisk i mange situasjoner!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadKirsten LundTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LMads Leonard HolvikBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald KFiolToveBertyKaren RamsvikBerit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TPi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenTheaTone SundlandLiv-Torill Austgulen