Det høres ut som vi har hatt en ikke ulik bok-barndom, Gunn Tove :-)

"Marens lille ugle" står på hytta. Jeg tør ikke lese den om igjen i frykt for at noe av magien skal forsvinne...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 11 svar.

He he. Joda- du kan trygt lese den igjen! Jeg kan herved bekrefte at magien fortsatt er der! leste den i fjor på nytt til barnebarnet mitt på åtte år.Og den var minst like spennende da.Og så var det jo ekstra moro da at barnebarnet også syntes den var spennende.Artig å se at såpass gammel barnelitteratur kan fenge unger av i dag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ok, jeg tar sjansen!
Høytlesing når barnebarna kommer på sommerferie!

"Marens lille ugle" gikk som opplesning eller hørespill i barnetimen, gjorde den ikke?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo-tror den gikk som hørespill.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er til og med filmet! Ikke at jeg har sett filmen noen gang... Men det var en eller annen barnestjerne som spilte Maren - var det lille Grethe, tro? Wenche Myhre? Må google... Se der: Ugler i mosen het filmen, den kom i 1959, var laget av Ivo Caprino - og det var lille Grethe!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det ante jeg ikke!
Men "Ugler i mosen" ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja... galt var det vel ikke med den tittelen, var det dét, da? Men nå har jo jeg hørt det før, da (selv om jeg ikke husket det) - kanskje underbevisstheten min var vant til det fra før?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, da - bare søt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda det stemmer det! Det hadde jeg alldeles glemt!De var Grethe Kausland som spilte Maren.Så jo til og med filmen når jeg husker etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Marens lille ugle er søt! Jeg tror du kan ta sjansen i voksen alder også, Lillevi.... eeehhh, eller - jeg vil ikke ha skylden om du følger rådet og blir skuffet, så kanskje jeg heller burde si "hold deg langt unna!"? ;-P

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et av livet stoooore dillemmaer :-)))
Følg med - kanskje kommer en oppdatert omtale!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

:-D !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaoline