Jeg skjønner at jeg har tråkka i feil salat :) FB var KUN ment som et eksempel. NEI folk må IKKE legge ut mer enn de ønsker. Men...fortsatt..de som ønsker det og KUN dem , kunne kanskje lagt ut litt mer info, sånn at de som er opptatt av statistikk kunne fått mer ut av dette nettstedet. puh...jeg blir litt sliten av å svare på teskjemetoden :) er vi enige nå?? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror ikke folk nevner Facebook hele tiden bare fordi du brukte det som eksempel, men fordi det er noe de fleste bruker og har veldig lett for å sammenligne med. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T