Jeg sier ikke at noen MÅ noe som helst. Jeg sier at det vil være bra for anbefalinger o.l å legge ut litt mer info. Det som overrasker meg , som sagt, er at det tydeligvis er et stort anonymitetsbehov her, langt større enn på andre nettsteder. Det er jo ingen som ber om at privatlivet skal "brettes" ut. Det er snakk om litt mer info om oss brukerne av dette nettstedet. Men som sagt, det er opp til den enkelte. Alle bør og skal få gjøre det de selv synes er best.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Men mener du at hvis folk oppgir yrke og sivilstatus, så er det lettere å anbefale bøker til dem? Hva sier det om mine litterære preferanser at jeg jobber som stallmedarbeider og er singel? Eller tenker du på noe annet?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye