Det hadde vært utrolig kjekt å vite alt om leserne av bøker!

F.eks: Liker lærere krim bedre eller dårligere enn annen skjønnlitteratur?

Liker bibliotekarer erotisk litteratur mer enn frisører?

Hvis man stemmer Fremskrittspartiet, er man mer eller mindre troende til å like bøker av Anne B. Ragde?

Hvis man er personlig kristen, vil like Twilight-serien bedre enn andre?

Er høy årsinntekt en indikator for å like bøker av Dan Brown?

Hvis jeg hadde hatt tro på at det gikk an å høste inn denne informasjonen fra brukerne våre uten at noen tok anstøt av det, så hadde jeg synes det var utrolig spennende å leke med slik statistikk.

Realiteten er at lesemønster er blant de mest følsomme tingene man kan dele, og jeg føler strikken er strukket langt nok allerede.

Jeg tror man ville fått en litt uggen følelse av å bli spurt om enda flere personlige spørsmål.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var det jeg var redd for men det er lov å prøve seg ;)

Jeg skjønner at folk er reserverte og derfor må slikt være frivillig. Noe som allerede der gir ufullstendig informasjon. Men nettopp fordi lesing er personlig er det spennende å se på informasjon som det. Men jeg er enig i at det er bedre at folk føler seg hjemme og sikre her enn at de ikke registrere seg på grunn av dette. Etterhvert som det digitale livet utfolder seg så blir nok dette mer vanlig også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinaIngeborg GsiljehusmorTheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur Vestby