Enig med Marit. Unødvendig. Når folk ikke engang vil oppgi navn og ha et vanlig profilbilde;) hvorfor da oppgi en masse annet. Ønsker en å skrive mer om seg selv er det åpent for det under Bio.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg skjønner hva dere mener, men man vil fortsatt være anonym. Jeg bruker selv et brukernavn og ikke et vanlig profilbilde. (Det er meg selv som jeg ville sett ut i South Park, men du ville nok ikke stoppet meg på gaten pga det.)

Jeg snakker om tall man kan leke med og trekke slutninger ut i fra. Vi oppgir, kjønn, alder og bosted allerede og jeg syntes det er morsomt å kunne se på kakediagrammene nederst på hovedsiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror det er frivillig om en vil oppgi kjønn og alder også. Jeg har ikke oppgitt alder, tror jeg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er frivillig. Det eneste du må oppgi er brukernavn og mailadresse. Og det mener jeg det skal forsette å være. Men at tilleggsopplysninger kan legges inn av de som vil :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeThea