Jeg er ikke så opptatt om bøker er "hippe" eller ikke, heller ikke omslagene. Sa meg vel bare enig i at coveret på denne boken var litt i overkant "skrikende". Er usikker på hvorfor du stiller spørsmål om målgruppe, men det er mulig denne boken når et annet publikum pga omslaget?? Jeg velger stort sett bøker etter anbefalinger, har ikke så stort behov for å eksprementere, og siden jeg ikke har lest noe av denne forfatteren er som sagt ikke omslaget med på å friste meg til å lese den:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Nå sa ikke jeg at boka virket hipp, bare coveret. Og jeg stiller spørsmål når noen påstår at målgruppa er for jenter. Nå har jeg lest flere anmeldelser av boka, skrevet av middelaldrende menn, og de har likt den meget godt. Sofi Oksanen er ikke akkurat "Silke-litteratur." Forøvrig forstår jeg meg ikke på bøker som er rettet mot et kjønn - finnes det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Herregud. Jeg har ikke påstått at målgruppa er jenter, jeg skrev hvordan jeg oppfattet bokomslaget og boka. Er det ikke det vi gjør her inne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner ikke hvorfor du skriver dette til meg? Jeg har aldri uttalt meg om hvem denne boken eller coveret passer til. Jeg kommenterte bare fargen på omslaget, og det gjorde jeg til Aina. Tror du henvender deg til feil person!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, sorry, jeg ser det nå. Eller, jeg skrev egentlig til flere personer i ett innlegg. Jeg går inn og leser alt nytt siden sist, også svarer jeg alle sammen samtidig. Vanskelig system dette her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok , greit,hehe. Vet det kan være litt uoversiktlig. Skriver mye rart, men her var jeg sikker på at dette ikke var mine uttalelser:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mens jeg som har lest to andre bøker av denne forfatteren, tenker at denne MÅ jeg lese! Og coveret - er ikke det på en måte et skrik om hjelp? Som også er temaet i boka - sånn indirekte? Og sånn sett egentlig passer svært godt ... ;-) Fordelen med coveret er i alle fall at absolutt alle får med seg at det faktisk har kommet en "ny" bok av denne forfatteren ... umulig å ikke legge merke til i bokhandlerne for tiden ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik