Ja, denne har jeg også! Kjøpt på et såkalt garasjesalg på min bilfrie, lille sommerøy. En nydelig bok, vakre tegninger. Så artig at det er flere her som har den. Nå skal jeg ta den for meg, måned for måned.

Akam fotoforum er ukjent for meg, Randi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, den er helt herlig...jeg så en filmatisering på TV en gang også tror jeg.Hun strakte seg visst utover en bekk/elv etter en kvist og så falt hun uti og druknet, hvis jeg husker rett. (Fotoforumet hører til en av mine andre hobbyer, vi har en del utfordringer der, og akkurat nå er det Aprilfest, med foto hver dag)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så filmatiseringen som tenåring og ble helt betatt og ilte deretter ut og kjøpte boken. Den var først bare å få tak i på engelsk tror jeg og så etterhvert på norsk så jeg har begge utgaver. Den er nydelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte