Å slå sammen utgaver til verk er en oppgave som er vanskelig å gjøre automatisk.

Våre "sammenslåinger" blir gjort manuelt av et knippe fagfolk i Den Norske Bokdatbasen, og de fleste utgaver av et verk du finner her inne er slått sammen til rett verk.

Men ikke alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg skjønner at dette tydeligvis er en stor og vanskelig jobb. Dersom vi oppdager dobbeltregistreringer, er det mulig å gi beskjed på det vis eller skal vi vente på at dette blir gjort av seg selv? F.eks. har Hogne Hongset gitt ut 3 bøker men han står med 11 oppføringer på bokelskere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, da forstår jeg hvorfor det er sånn og det hjelper alltid. Det gjör ikke så mye lenger når jeg forstår hvor mye jobb som det ville väre å slå utgavene sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30