Hva er det? Et lite menneske inneklemt blant permene;) Litt brutalt, får litt dårlige assosiasjoner..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Han er av gummi, jeg tror ikke han lider. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Brutalt, Aina, men kanskje litt kitch,hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kitch?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kitsch, mente jeg, men da jeg så definisjonen passet ikke det: >Kitsch er masseproduserte gjenstander som likner på kunst, men som har liten verdi og kunstnerisk kvalitet- Eller?

Tenkte det var noe litt rart, annerledes og litt sært, men fant jo ikke det rette ordet. Kjøkken (Kitch) er i hvertfall feil. Håper ikke jeg fornærmet deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, jeg ble ikke fornærmet, skjønte bare ikke hva du mente. Jeg googlet ordet og fant "kitsch", men jeg synes heller ikke det passer, så jeg trodde du mente et annet ord. Surr. :)

Morbid er kanskje et passende ord? :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerLars MæhlumPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundKirsten LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienFrode Øglænd  MalminIngunn SLailaMads Leonard Holvik