Nei, han har bare sagt at han er ein mann, og at han vil svare ved direkte spørsmål. Så når nokon spør er du han, svarar han "Det må du spørre han om".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Hø? Er det liksom regler for det nettmøtet? Hvis det er så enkelt, hvorfor har igen spurt han direkte da? Han er nok en liten lurekølle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både han og forlaget har lenge sagt at han ikkje lyg, dersom han blir spurt direkte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er vel mange svar på spørsmålet: "hvem er du?", som ikke er løgn, selv om du ikke sier navnet ditt. Evt. "hva er navnet ditt?" Svar: "det er en benevnelse som egentlig ikke sier så mye om meg".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, men han har lova at viss nokon spør "Er du anonym?" skal han svare ja, så det betyr jo at det ikkje er nokon som har spurt rette personen ennå. Når folk spør "Er du Finn Bjelke?" svarar han "Det må du spørre Finn Bjelke om". Så premissene er jo veldig klare.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, hvis du møter han på gata liksom, og får deg til å spørre "er du anonym?", så må han svare?
Det var jo en ganske snever definisjon av å skulle avsløre hvem han er.

Jeg så forøvrig en på nettmøtet som spurte ham direkte. ??? Sendt inn av Ståle, 30. mars kl. 12:28 Hva heter du? Godt spørsmål. Liker du musikk? Jeg har et balalaika-orkester, vil du høre?

For en bajas sier nå jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nemlig. Ein må spørre direkte.

Eg synest konseptet er utruleg morsomt, eg! Både bøkene og ideen om å vere anonym. Og svar av typen - jeg har et balalaika-orkester- synest eg bare er festlege. Men det kan jo hende det er eg som har rar humor.

Eg digger i alle fall Anonym like mykje som Knut Nærum. Og eg trur ikkje dei er den same personen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har også stor sans for Knut Nærum og koste meg med "kongepudler". Har ikke lest de andre bøkene til Anonnym, men ser jeg dem i en bokhandel (på tilbud - prøver å ikke bruke så mye penger på bøker), kommer jeg helt sikkert til å kjøpe dem. Ser ut fra andre ting du har skrevet i det siste at vi nok er likere i smak enn en først skulle tro;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er vel ikkje slik at nokon enten har heilt lik eller heilt ulik smak, vel? Sjølv om eg ikkje liker Drageløperen, meiner eg ikkje at det kvalifiserer til ein plass i klubben for alle som ikkje liker Drageløperen. Eg er ein kritisk og kresen lystlesar, som seier kva eg meiner om dei bøkene eg les ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøvde bare å strekke ut en hånd, håper ikke det ble misforstått? Synes det er hyggelig å finne noen med samme form for humor og som også kan glede seg over enkle ting (Se twillight og andre blodsugere);) Mulig det har virket som om jeg er blodfan av Drageløperen, men det er faktisk den andre, som har fått enda hardere kritikk, nemlig "Tusen strålende soler", som jeg likte best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hånda er mottat :) Det blei ikkje misforstått, og eg uttrykte meg kanskje litt uklart sjølv. Eg meinte bare å seie at ingenting er enten svart eller kvitt, og at det at vi er ueinige om nokre bøker treng ikkje betyr at vi ikkje kan vere einige om andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme