Hørte denne som lydbok, noe som gjør "leseropplevelsen" mer intens, spesielt når boka er så spennende som denne. Jeg er ikke mørkeredd, men måtte ha lyset på når jeg skulle høre denne på sengekanten...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Som Mari sier. Som lydbok er det veldig avgjørende hvem som leser. Jeg har selv hørt den på lydbok og Dennis Storhøi leser svært godt. Dette en av de beste bøkene av Jo Nesbø.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke helt ferdig med denne på lydbok enda, men ville bare si at jeg er imponert over lesingen til Dennis Storhøi. Har opplevd at andre lydbøker har blitt nedtur pga innleseren, men denne havner helt klart ikke i den kategorien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gående i mørket om vinteren med denne på øret.... DET var skummelt! Jeg syns den var i overkant ekkel, men er nokså sart av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også litt sart, men nyskjerrig på menneskers mørkere sider - som Nesbø skildrer ganske detaljert og for oss sarte sjeler blir det mye, men likevel klarer vi ikke å la være. Har begynrt såvidt på Panserhjerte som lydbok. Satt på bussen og hørte introen, og er glad jeg hadde mennesker rundt meg, for DET var kraftig kost!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns Pansehjerte høres så ekkel ut at jeg har valgt den bort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns Snømannen var eklere enn Panserhjerte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja denne er bra, virkelig bra.! Få med deg de andre bøkene til Nesbø også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Bra, virkelig bra, sier du". Hva er det som er bra, Tilla? Og på hvilken måte skiller denne boka seg ut fra de andre Nesbøkene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er som alle de andre bøkene til Nesbø. De får meg klistret fast i boken. Snømannen er jo til tider nokså grotesk , og jeg lurte på hvor i alle dager Nesbø tar dette fra , for en fantasi da mann! Min mor ville ikke lese den , syns den var ekkel .Uansett , jeg klarte ikke legge fa meg boka, man blir jo kjent med personene i bøkene hans også , og ikke bare Harry men Rakel, Oleq, Søs og de som jobber i politiet. I tilegg klarte jeg overhodet ikke gjette" meg til hvem morderen kunne være. Da jeg trodde jeg hadde løst saken- ble jeg satt kraftig tilbake, og spenningen økte, til siste side. du spør om hva som skiller seg ut fra de andre bøkene Cynthia. Hmmm , tja , det er den samme driven, samme Harry men det er den røde tåden jeg liker . Gjennom bøkene og dens personer og handlinger. Hva mener du.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Syntes boka var i overkant spennende, men klarte ikke å legge den fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter min mening er dette den mest intens spennende av bøkene til Jo Nesbø. Han greier å skape en slik uhyggestemning at jeg ikke har godt av det. Derfor var det en liten nedtur da jeg leste "Panserhjerte".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig! I Snømannen får vi innblikk i det syke sinnet til gjerningsmannen på en annen og mer sømløs måte enn i Panserhjerte. Volden og grusomhetene godtgjøres, eller forklares bedre i Snømannen, og når man kan leve seg mer inn i en persons hode, blir det mer uhyggelig. I Panserhjerte er det hakket før en del av voldsskildringene blir spekulative, litt for sensasjonelt utenpåklistret. Men for all del, Panserhjerte er også veldig spennende, medrivende, ekkel underholdning. Dessuten vekker vel Harry omsorgsinstinktet hos mange kvinnelige lesere...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er utrolig enig i det du (og Blindheim) skriver om Panserhjerte. Jeg likte Snømannen godt, men Panserhjerte ble for ...rå og lite truverdig for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja jeg er enig angående Panserhjerte, den var nok litt på kanten rå.! Hadde det vært film, hadde jeg ikke valgt å se den. Måtte vel vært 18 års grense på den.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er uenig med alle og synes Snømannen er den svakeste av alle Nesbøs bøker. Det er altfor lett å gjette plottet! Han har alltid noen riktig groteske trekk i bøkene sine. Liker ham vanligvis riktig godt, men akkurat Snømannen er det tommelen ned for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa