Jeg har akkurat startet boken, og med en gang er jeg fengslet og vil lese mer. Dette er mitt første møte med Bjørnstad, og tenker at hvis boka fortsetter slik, må jeg også lese oppfølgeren!

Har du lest den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg satt i baret med en gang! Leste den ut på 1-2-3! Også min første Bjørnstad. Nå leser jeg Elven og er like begeistret for den. Ah, ingenting er som ei god bok!!:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, du bør lese hele trilogien...den er flott. Spesielt vakkert ble det med lydbok for da fikk man litt musikk-smakebiter innimellom. Jeg har omtalt serien i bloggen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest alle de tre bøkene i denne triologien. Jeg elsket denne serien! Og alle Ketil Bjørnstads tidligere bøker! ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg støtter og bifaller. Anbefaler Bjørnstad på det varmeste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er midt i "Til musikken", og jeg synes boka er en fryd å lese. Visste ikke at det er en del av en triologi, men ble kjempe glad - nå har jeg virkelig noe å glede meg til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dersom du er medlem av Den norske Bokklubben, så har de oppfølgeren "Elven" innbundet utgave til bare 39,-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tipset! Boka er bestilt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så enig, så enig.....En stor forfatter!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt å høre, og vet nok de neste to bøkene jeg skal lese. Nå ble skal lese lista enda lenger.Godt det nærmer seg påske og muligheter for gode lesestunder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte