Det ble papirutgave for meg denne gangen også og angrer ikke på det. Fra jeg begynte å lese den for snaut to dager siden har jeg knapt klart å legge den fra meg. Skulle gjerne lyttet til den fantastiske musikken som Ketil Bjørstad beskriver så inngående og vakkert, men det får bli en annen gang. Selv om denne tredje boken om Aksel Vinding ikke er helt på høyde med de to foregående må jeg allikevel gi terningkast fem for en veldig god opplevelse. Bjørnstad har en egen evne til å beskrive både musikk og mennesker som jeg virkelig setter pris på. Jeg er ikke klassisk skolert og er relativt umusikalsk, men når jeg leser dette får jeg virkelig lyst å lytte, lære og forstå mer av denne spesielle verdenen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Her synes jeg lydboken var best...men OK i papir også...virkelig en god-bit denne trilogien. Så vidt jeg husker, la jeg inn noe musikk-videoer i bloggen..ellers har jeg selv CD-er av det meste der som er nevnt. Mye vakker musikk han har fått med ja...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig at musikk er viktig og utgjør det lille ekstra i en slik sammenheng, har vel vært enig med deg før om dette;), men siden jeg ikke har samme anledning til å lytte til bøker som å lese dem selv, ble det å lese selv alternativet denne gang.

Bør jo bare somle meg til å få meg en Ipod, men siden jeg ikke hører så mye musikk ellers har ikke det vært noe alternativ til nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må bare innrømme at jeg bruker min iPhone veldig sjelden for musikk. (Begynte med iPod for lydbøker da den kom på markedet, men gikk over til iPhone da den kom...så har man alt i ett - mobil, spiller, datamaskin, GPS m.m.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeVegard BorgenKjell F TislevollRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente NogvaEllen E. MartolAstrid Terese Bjorland Skjeggerudsnurreingar hAnne Helene MoeBenedikte