Jeg synes boka var herlig sjarmerende. Den er veldig lettlest og gir en herlig følelse av nostalgi samtidig som den er morsom og uhøytidelig. Jeg har anbefalt den til flere som ikke normalt leser bøker, men som gledet seg til neste bok av samme forfatter. Selv synes jeg å lese er bra uansett. Ingenting kan måle seg mot den freden en føler når man leser bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det samme her, Anya. Da jeg satt med den lille boken i hendene visste jeg at det ikke var en litterær høydare, snarere en litt morsom og lett underholdende bok. Jeg humret og lo gjennom hele boken og ventet verken på en "crescendooppbygging" eller en fantastisk slutt. Herlig bok. Kanskje passer den best for den " godt voksne" leseren. Det beste av alt, var at jeg fikk min mor på 82 til å lese den. Hun har ikke lest bøker på mange år. Denne boken fikk henne til å glemme både helseplager og annet de timene boken varte. Hun storkoste seg. Jeg tror faktisk at den type bøker har en viktig rolle. Jeg har ihvertfall bestemt meg for å finne lignende bøker til min mor, bøker som vekker minner og gjenkjennelse. De 2 søstrene tok henne med storm.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ha ha... Min gamle mor på 93 år har nettop lest den og hun kosa seg også med den.
Er ellers enig med deg i dine betraktninger. Jeg hadde ikke lagt opp til noen forventninger annet enn at boka sansynligvis var artig/koselig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest denne boka. Den var lest på rekordtid. Det vr jo ingen "dyp" bok. Jeg synes den var morsom, men jeg tror ikke leser den neste boka. Noen ganger skal man bare more seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig, Marit.Ja, synes det er greit med et slikt lettere avbrudd av og til, og den er "uanstrengt" å gå til også...slipper å konsentrere seg så mye. Absolutt ikke noe litterært storverk...men søt beskrivelse av disse gamle damene og deres forhold til omverdenen.De har da sitt liv og sine besværligheter de også, ikke urealistisk...kanskje grunnen til at jeg synes den er OK, er at jeg hadde to "gammel-tanter" som bodde i et lite hus alene og drev på nesten som de der. (Bortsett fra potensmiddelet da)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

haha - det siste vet du ikke ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, rakk ikke å spørre de...begge døde nå for ikke lenge siden, nærmet seg 100 år, og var ugifte og snodige...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka veldig godt. Syns den var morsom og søt. Gode beskrivelser og lettlest. Deilig med lettlest på sengekanten. Skal begynne på neste bok nå.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaPiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun Svensli