Jeg driver mitt i tredje bok (Tårnvekteren) nå, og jeg må si at dette overgår det meste av annen norsk litteratur jeg har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vil gjerne være med å anbefale Johan Falkberget - kanskje spesielt Christianus Sextus. Det store med Falkberget, slik jeg ser det, er at han ikke bare gir oss innsikt i en bestemt historisk periode, men også i det allmennmenneskelig - i våre lidelser og dilemmaer, vår ynkelighet og vår styrke. Falkberget tegner levende personer, mennesker vi kjenner oss igjen i selv om de lever i en annen tid. Det er dette som for meg kjennetegner virkelig god litteratur.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlaging