Oppdagelsen av Håkan Nessers Barbarotti var en flott, nytt bekjentskap. Spennende oppbygging!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg måtte opprette en egen bokhylle for Håkan Nesser: Roman m/krim. Både denne og Skyggene og regnet er gode romaner som tilfeldigvis også inneholder et krim-mysterium. Jeg skjønner nå hvorfor så mange har mast om at jeg må lese ham.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat registrert meg, så jeg har også lest En annen historie og Herr Roos. Skikkelig hektet på Nesser om dagen. I går kjøpte jeg bok nummer 4. Har lest noen få sider og gleder meg til å fortsette etter jobb.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da kan du se frem til fortsettelsen - særlig boka om Herr Roos var en 'höydare', selv om 'Menneske uten hund' nok er den beste til nå. På mange måter en litt andreledes krimserie, hvor relasjoner mennesker seg imellom er vel så viktig som selve handlingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

AvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo Rye