Ja, skulle gjerne sett den andre Lisa, men skjønner de droppa det for det hadde kanskje tatt for mye plass i en film hvor det allerede skjer ganske mye, og det hadde kanskje blitt altfor mye/intenst. Må forresten innrømme at jeg likte bedre å ikke vite noe om hva som skjedde med de andre i ettertid, enn å få vite at gale Lisa ender opp med jobb og barn. Men igjen: det er bare småpirk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Sånn filmmessig er jeg enig at det ødela hele spenningen med at Lisa fikk et normalt liv, men det er fint å vite at i virkeligheten så levde hun ikke for alltid i sin psykotiske verden (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorEllen E. MartolAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck