Personlig er jeg en stor fan av filmen som er basert på boka til Susanna Kaysen, og var da veldig spent på hvordan boken var. Det var er par hendelser i boken som jeg kunne savnet i filmen, men slik er det jo alltid.

Boken hopper litt frem og tilbake, som for eksempel at man finner ut en har tatt livet av seg, men noen sider etterpå kommer historiene om den personen. Men det er jo tross alt ikke bare bare å skrive om et opphold på psykriatisk. Likte denne boken veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har sett filmen flere ganger enn jeg kan huske, det er et tosifret antall ganger i hvertfall. Jeg elsker den. Så jeg har vært spent på boka. Hele tiden da jeg leste den så jeg for meg menneskene slik de er i filmen. Stemningen i filmen ble overført til boka for min del, jeg følte de var veldig like og at boka egentlig ikke gav meg særlig mye som jeg ikke allerede har fått i filmen (det som ikke var med i filmen føler jeg bare var "bagateller").

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så også for meg skuespillerne mens jeg leste den, hvordan Susanna og Lisa snakket, bevegde seg og alt. Personlig skulle jeg ønske de hadde med den dorull episoden med og den andre Lisa. Ellers var flestparten av hendelsene lagt ganske nærme filmen. Det var så fint å se hvem hun møtte igjen i ettertid og få litt mer informasjon om dem (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skulle gjerne sett den andre Lisa, men skjønner de droppa det for det hadde kanskje tatt for mye plass i en film hvor det allerede skjer ganske mye, og det hadde kanskje blitt altfor mye/intenst. Må forresten innrømme at jeg likte bedre å ikke vite noe om hva som skjedde med de andre i ettertid, enn å få vite at gale Lisa ender opp med jobb og barn. Men igjen: det er bare småpirk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sånn filmmessig er jeg enig at det ødela hele spenningen med at Lisa fikk et normalt liv, men det er fint å vite at i virkeligheten så levde hun ikke for alltid i sin psykotiske verden (:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har jeg hatt i bokhylla mi lenge, men aldri helt kommet i gang med. Jeg er også fan av filmen, så jeg gleder meg til å lese den :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NabodamaLibraritas vAnjaSyntaksfeilBjørn SturødTorill Elisabeth RevheimEmilie GeistHarald KKristofferSigrid NygaardAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldReadninggirl20LilleviÅsmund Ådnøykjell kSaraLailaJanne BrovoldsveintuhamreInger Johanne SæterbakkTone SundlandAnniken BjørnesGeir SundetBerit RRandi | randiloves2readIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenElin SkjerengNeda AlaeiMarianneKaroline in WonderDolly DuckTor GeirKarin BergGro Anita MyrvangkatrineHilde H  HelsethSynnøve H Hoel