Har nettopp sett ferdig episode 2, og synes serien tok seg kraftig opp. Den er knallbra, med gode typer i alle roller. Nå venter jeg bare med lengsel på at han skal bli avslørt. Flere som har fulgt med på denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg blir engasjert. Dette må jo gå galt. Mannen min blir så ille berørt av hovedpersonen så han måtte gå ut i går og. Jeg roper "Å nei!" Gleder og gruer meg til avslutningen. Å ha en så ekkel person som hovedperson oppleves litt som Linn Skåbers serie.. ble ille berørt da og, holdt på å måtte gå ut.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

God sammenligning! Vi (mannen min og jeg) får også den samme følelsen, det er bare SÅ pinlig. Men vi blir engasjert, og begge gleder oss til siste episode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarte ikke å se ferdig første episode engang, det falt ikke helt i smak hos meg. Leste en bok istedet. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg prøvde, men jeg syntes han var så DUM! Utrolig teit med sine kurs i bordskikk, dyre sigarer osv. Og noe så dumt som å baktale en person med navns nevnelse på jobbintervju! Nei, så irritert har jeg ikke vært siden vi måtte lese "Bondestudentar" og jeg ergret meg over Daniel Braut! Og dette skjedde jo i Danmark for noen år siden, men jeg aner ikke hvor tett på virkeligheten det her er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vet ikke jeg heller, men vi vet jo at svenskene har en mye mer snobbete overklasse enn vi har i Norge, en arv etter aristokratiet. Og at det er mange veldig ambisiøse personer i de akademiske miljøene generelt.

Hovedpersonen i serien er helt grusomt irriterende, men jeg synes de spiller så godt. Og jeg tror miljøet er ganske godt beskrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det har du nok helt rett i, og det kan virke som etikette er svært, svært viktig - kun vertinnen har lov til å legge servietten på bordet etc. Det er jo en måte å skape avstand på. Enig at det er godt spill, det jeg har sett av serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glemte denne serien bort i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har en ekkel følelse av at hovedpersonen klarer å komme seg unna.... det vil si at flaksen ordner opp for ham, slik at han ikke havner i saksa. Men enig med deg: bra serie - bra skuespillere! (Og skrekkelig mye dumt og pinlig en usikker fyr med mindreverdighetskomplekser kan foreta seg, gitt...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt Fagertveitbandini