Dét kvalifiserer sporenstreks til en minus-stjerne, Strindin! Du er ikke bare ute å kjøre, du kommer garantert til å blåse rødt når du blir stoppa! Og så skal du spre elendigheten videre også? EIER du ikke skam i livet? ;-P (Best det ikke dreier seg om en Barbra Ring- eller Sigrid Boo-bok, for dem er jeg en hund etter, og i så fall kommer jeg fykende ut av pc'en din for å ta deg!)

(Okay, okay; så er det ikke bare av ideologisk omsorgsfølelse overfor verdens samlede bokbeholdning jeg har tatt med meg ørelappstolen opp på barrikadene - jeg ser naturligvis for meg at jeg personlig risikerer å gå glipp av en bok eller fem. Enhver er seg selv nærmest, vet du vel?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Og i min uforstand har jeg ikke bare vandalisert to bøker, men også vært så åndsfraværende at jeg har lagt fullstendig gale premisser til grunn i utvelgelsen.

For mest morro om det er en kjent forfatter tenkte jeg og klinte like godt til med baksida til John Dickson Carrs Sort messe....hehe :-)! Jeg har tatt det i bruk selv (ja, også jeg meg selv nærmest og det var jo så lenge til den bursdagen;) Og når du nå har satt det hele i rett ørelappstol for meg, så er det kanskje like greit, siden min venninne elsker krim ti ganger mer enn noen annen sjanger.

Men som om ikke det var nok så valgte jeg en skrivebok som en gang inneholdt uforglemmelige kulturhistoriske utlegninger. Ja du gjettet kanskje hvorfor? Fordi min venninne er kulturhistoriker (!)...hehe;)

Bortsett fra litt ammetåke har jeg overhode ingenting å si til mitt forsvar og legger meg herved langflat for klarere hjerner:-)!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - nei - det er jo ikke du som har begått hærverket, vandalisert bøker, da, - du har bare betalt penger til vandalene, du! (Kjenner du skamrødmen krype tilbake i kinnene nå? Bra!) Hehe, noe sier meg at Fretex' gjenbruksnotatbøker aldri blir det samme for deg, Strindin? Vel, så har jeg da utrettet noe godt i min tid her på planeten Tellus.... ;-P

Og så vet du nå betydningen av å bringe respekten for bøker videre til den oppvoksende slekt, ikke sant? Jeg mener, hvis du er i ammetåka nå (gratulerer, forresten!), så er det ennå ikke for sent å lære din håpefulle at hun eller han aldri, aldri, ALDRI må glemme at bøker skal behandles med omsorg og pietet! (Jeg for min del spiste opp Halfdan Rasmussens "Børnerim" i ung alder, så jeg måtte få et nytt eksemplar alt som toåring. Senere gikk jeg helst løs med kulepenn - men da like gjerne på tapetet som mellom permene.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for at du gir meg innsikt og nødvendig bokettersyn for oppdragergeskjeften! Og nei, ALDRI det samme, verken den lealause notatboka eller armèen i sin skånselsløse jakt på profitt;)!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - tenker vi har avslørt hele arméen, jeg! Kristentro og gode gjerninger? Bare skalkeskjul. EGENTLIG er de kynsike bokmassakrører (-massakranter?), alle som en. Takk til deg, for at du har stått frem og gitt notatbok-kjøperne deres et ansikt, Strindin: det er så altfor sjelden at syndere går til offentlig bekjennelse på denne måten her på berget, i våre dager. ;-P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt kjetteri midt i all sentimentaliteten? Jeg donerer glatt til Fretex en del bøker som jeg er sikker på at jeg aldri skal lese om igjen. Hva Fretex siden gjør med dem, gir jeg en god dag i.
Jeg prøver å forestille meg at jeg henter hjem igjen for eksempel Bridget Jones og går løs på henne med skalpell for å få et egnet skjulested for upassende elementer i bokhylla. Sitat fra "Vett og uvett": Dokker høre no væl sjøl kor tullat dokker e!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje Sivertsen