Takk Morten, jeg ble bare litt engstelig for jeg trodde jeg skulle bli avslørt ;) hehe, men nå forstår jeg hva du vil. Jeg er enig med deg i det du skriver. De fleste har vel lagt merke til at en del har 0 til 1 bok i samlingen og det var det liksom, null og niks ellers.
Noen må ha slettet en konto i det siste for jeg mistet 10 stjerner, ingen liker vel å bli tatt fra en premie :)
Neida, ærlig talt så det gjør ingen ting men skjønner at noen gir seg her på bokelskere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En ting er de som registrerer seg, også ikke gjør så mye mer. En annen ting er "gamle" brukere som blir borte. Det bekymrer meg litt mer. Nå vil ikke de "aktivitetstallene" jeg tenker på gi oss detaljerte data på hvem som sletter profilen sin eller blir inaktive, eller hvorfor. Men det kan gi oss en indikasjon på om vi har noe å bekymre seg over eller ikke. Men nå ser det ut til at det kan bli vanskelig å dra ut disse datane, så foreløpig blir det en ganske akademisk problemstilling.

Det at sletting fører til tap av stjerner skiter jeg egentlig i. Jeg tror egentlig bokelskere hadde vært mye bedre uten disse stjernene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød