"Litteratur som lyser" er tittelen på anmeldelsen av denne lille novellesamlinga hos NRK - og jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg blir helt entusiastisk her jeg sitter og tenker på denne boka. Dette er skoleeksempler på gode noveller som ikke slipper taket så lett. Hurra!!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja den lyser! Den er selvlysende. Og det lyser også av meg, lenge etter at jeg har lest den. Nydelig novellesamling. Den beste jeg har lest! :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at dere synes det...helt enig. Hun kan skrive, det viser hun også i en helt annen bok: Pling i bollen. Har skrevet litt om henne i bloggen''.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarG