Jeg hadde det sånn med denne boken: Jeg synes hun tildels skriver ganske godt og skildrer ting godt, men det er ingen motstand der. Jeg kunne bla raskt gjennom boken og fare over sidene. Derfor er hun for meg en lettvekter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det var jo en bra oppsummering, jeg skjønner hva du mener. Men det gjelder jo mange andre forfattere også. Ikke alle er en John Irving - f.eks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, og det er ikke det at jeg ikke kan nye en velskrevet og lett bok innimellom. Jeg har for eksempel lest Juditz Krantz med stor fornøyelse, men med Ragde har jeg det altså sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane