Hennes absolutt beste roman så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne har flere "løse" tråder. Jeg kommenterte den slik for 3 år siden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken falt ikke i smak hos meg. Jeg synes denne boken ble kjedelig, uten noen form for høydepunkt og spenning. Boken hadde noen gode partier, men i hovedsak synes jeg handlingen gikk tregt. Berlinerpoplene er nok mer min type bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så forskjellig kan vi oppleve en bok. Denne synes jeg var mildt sagt lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den var lettlest. Men likevel annerledes enn de bøkene jeg har lest ellers av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde det sånn med denne boken: Jeg synes hun tildels skriver ganske godt og skildrer ting godt, men det er ingen motstand der. Jeg kunne bla raskt gjennom boken og fare over sidene. Derfor er hun for meg en lettvekter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var jo en bra oppsummering, jeg skjønner hva du mener. Men det gjelder jo mange andre forfattere også. Ikke alle er en John Irving - f.eks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, og det er ikke det at jeg ikke kan nye en velskrevet og lett bok innimellom. Jeg har for eksempel lest Juditz Krantz med stor fornøyelse, men med Ragde har jeg det altså sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den skiller seg desidert ut fra alt det andre hun har skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin