Burde det ikke strengt bli gjort noe med dette? At man må logge inn som bruker for å kunne lese innlegg mener jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jo, jeg tenker også litt i de baner. For folk som ikke ønsker å være medlem i forumet, trenger vel heller ikke trenger å lese diskusjonene vi har om bøker? Men samtidig så ser jeg jo at i andre fora er det tillatt å lese ulike innlegg. På den måten ser man jo også om forumet passer for en, før en evt registrerer seg. Så det er vel to sider av denne saken også...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det overrasket meg litt. Jeg var faktisk ikke klar over det var mulig å lese diskusjoner her inne uten å være pålogget. Det burde jo være mulig å gjøre noe med. Men på den andre siden, hvem som helst kan jo registrere seg her for å kunne lese diskusjoner hvis de ønsker å snoke. Men det ville legge et lite hinder i veien kanskje?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jojo, men slik det er nå kan jo hvem som helst google meg og klikke seg inn og lese mine sære meninger som treff nr 2 i google.

Skiftet fra tok vekk Eliassen fra navnet mitt etter at jeg oppdaget dette, dog du får fortsatt treff på mine tidligere innlegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var heller ikke klar over at hele navnet ble synlig - for dem som ikke var med her. Jeg tok derfor bort navnet og har bare nicken liggende nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg gjorde det same, av same grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.