Fikk denne boken sterkt anbefalt av venner, har begynt på den 2 ganger, men får det ikke til. Den treffer bare ikke meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er en bok en må være veldig tålmodig med. Jeg prøvde også flere ganger før jeg leste hele, men jeg kjente at det hjalp da jeg byttet til den engelske utgaven, med tanke på at språket er veldig spesielt. Men dette er en helt fantastisk bok, om man bare kommer seg igjennom den, veldig kompleks, men veldig givende.

Om du liker å lese bøker på engelsk, anbefaler jeg det, originalspråket er som regel best.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har sikkert rett i det med originalspråk, men i dette tilfellet må jeg få lov til å skryte litt av oversetteren; jeg syntes de språklige krumspringene var hysterisk fornøyelige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg likte og den norske oversetjinga kjempegodt! Utruleg morosam! Og eg syns eigentleg den var ganske lettlest. Det er laga film av boka, og den er bra, men eg syns ikkje filmen får humoren like godt fram som boka. Samstundes vart det ein hjartevarmande film som gav meg noko anna enn boka. Begge var gode på sin måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja kanskje jeg skal prøve det... pleier ikke å være så treig med bøker, men det rare var at min søster som også leser mye, hadde det på samme måten, fått den anbefalt og gitt opp å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen