Tusen takk for annmeldelse, som alltid en fryd å lese. Gleder meg nå til å lese boka. Som du sier, det har ikke vært stort å lese om denne boka, det behøver ikke være negativt det, blir bare litt nysgjerrig, utseende på boka var veldig flaterende, bare måtte ha den der den stod å skinte i bokhandelen. Må bare si at jeg ikke angrer på at jeg meldte meg inn i bokelskere, jeg er inne hver dag og koser meg, snapper opp utrolig mange bra lesetips og når jeg leser innlegg og anmeldelser får jeg bare ennå mer lyst til å lese, gjerne med en gang:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ja, er det ikke herlig! Jeg har det på samme måte! Jeg blir inspirert absolutt hele tiden! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har mange ganger følt meg litt "sær" fordi jeg har boka med meg overalt, på fly, på kjøretur(passasjer altså!)i lunsjen på jobben, leser i reklamepauser når jeg ser på tv osv. men her inne på bokelskere er det jo mange som meg, og det er herlig befriende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sær? så absolutt ikke. Var i går og hentet noen bøker en venninne hadde lånt, og på veien hjem ble jeg så rastløs uten den boken jeg nå leser at jeg bare "måtte" ta opp en i sekken. Så nå leser jeg denne om igjen før jeg går tilbake til den første. T-banen er en fin plass å lese på. Og jeg slipper kjede meg når den er forsinket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er det som er så bra med bokelskere.no, her er det mange som meg, herlig! Jeg kan t.o.m stå i bilkø og tenke, søren at jeg ikke har med boka, hvis køen står bom stille, da kan man jo lese, må bare se opp av og til....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er du i godt selskap i alle fall! Jeg har også med boka jeg til en hver tid leser, over alt. Det er dette som gjør at jeg får lest så pass som jeg gjør i en travel hverdag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp og blir jo ikke bedre med årene heller, jeg blir bare mer hekta etter som åra går, bøker er rett og slett vanedannende, men det får så være, herlig å lese , får innblikk i ting en ellers ikke hadde fått med seg ,og blir mer tolerant, forståelse for andres situasjon føler iallefall jeg for min del. Lærer noe hele tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine VictoriaEgil Stangeland